Huwelijk

Het is voor mij altijd weer een eer om bij te mogen dragen aan de sfeer en een persoonlijke boodschap mee te geven tijdens een huwelijksceremonie.

Live muziek tijdens de ceremonie

De intentie en warmte van de zang spreekt recht in de harten van het bruidspaar en de gasten. Een hartverwarmend moment op jouw trouwdag waardoor je een unieke ceremonie krijgt die een diepe ervaring achterlaat bij alle aanwezigen. Er zijn diverse geschikte momenten voor zang. Denk aan jullie binnenkomst en vertrek maar ook tijdens het officiële gedeelte (tekenen van de huwelijksakte en/of overdenkingen).

image2

Huwelijksceremonie

Solo of met pianist

Een solo optreden is een optreden waarbij de zang wordt begeleid door een muzikale geluidsband. Het repertoire is altijd in overleg en natuurlijk geheel aan te passen aan jullie wensen. Samen met verschillende getalenteerde muzikanten breng ik de meest mooie liedjes van pop, jazz tot licht klassiek en musical repertoire. Maar ook jullie favoriete nummers kunnen wij op verzoek instuderen. Luister op de Muziek pagina naar de geluidsfragmenten.

Repertoire tijdens huwelijksceremonie

Een repertoire lijst met liedjes die geschikt zijn gebleken voor tijdens de ceremonie is te vinden op de Muziek pagina. Ik adviseer jullie graag bij het samenstellen van het juiste repertoire.

Huwelijksreceptie

Aansluitend aan de ceremonie kunnen wij ook de muziek verzorgen tijdens de huwelijksreceptie. Een muziekoptreden geeft een extra vrolijke sfeer aan de gelegenheid. Het programma bestaat uit ontspannende easy listening muziek met mooie ballads en gezellige achtergrondmuziek. Dit programma bestaat uit twee of drie sets van ongeveer 30-45 minuten.

Een optreden tijdens de receptie is altijd onder begeleiding van een professionele pianist en eventueel een bassist.

Muzikaal advies voor receptie of huwelijksfeest

Komen jullie er zelf niet helemaal uit? Ik geef ook advies om de juiste invulling van de muziek op deze bijzondere dag samen te stellen. Mijn brede netwerk aan artiesten zorgt ervoor dat ik jullie goed kan adviseren, van klassiek tot modernere muziek, van intieme act tot DJ en feestband.