Biografie

Als ervaren zangeres heb ik optredens verzorgd voor uiteenlopende gelegenheden, van huwelijken tot bedrijfsevenementen en theatershows. Daarnaast heb ik in het theater in verschillende musicals in binnen- en buitenland gestaan en heb ik als stemacteur voor verschillende (radio) commercials gewerkt.

Passie

Mijn passie ligt bij het zingen tijdens de huwelijksceremonie, omdat dit een uniek moment is waarop er ruimte is voor verdieping. Door de muziek wordt er een bijzondere connectie gemaakt tussen het publiek en de diepere boodschap van dit bijzondere moment waarbij de liefde de boventoon voert. Geweldige eer elke keer weer om zo een bijdrage te leveren aan een ceremonie.

London Royal Academy of Music

Mijn stem heb ik geschoold aan het Rotterdams Conservatorium, op de pop en jazz zangopleiding. Aanvullend heb ik een post-graduated ‘Musical Theatre’ opleiding aan de prestigieuze Royal Academy of Music in Londen gevolgd. Op deze opleiding ligt de nadruk op acteren, zang en dans. Bij uitstek dé disciplines die nodig zijn om muziek goed over te brengen.

Tijdens en naast mijn studies heb ik zangles gevolgd van diverse docenten, onder andere van Mary Hammond, Howard Milner, Kees Taal, Willy Caron en Wynanda Zeevaarder.